Hozzávalók:
garnéla
serrano sonka
olivaolaj
Pasztinák püré: 1 kg pasztinák tisztítva, kockákra vágva
                          1 vaniliarúd
                          1 rúd fahéj
                            vaj
                            tejszín
                            só
Pasztinákot vaniliával, fahéjjal, kevés sóval lassan megfőzni. Leszűrni, turmixolni majd olvasztott vajjal és tejszínnel összekeverni.
Serrano sonkát forró olajban megpirítani. majd ebben a serpenyőben a garnélát rózsaszínűre sütni. 
Lehet tányéron vagy kanalakon tálalni.
A receptet az http://igenyesszakacs.blog.hu oldalon találtam.
Donnerstag, 25. Februar 2010
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nagyon szeretem a paszternákot sütve. Vaníliával, fahéjjal még soha nem készítettem, de kipróbálom majd:)
AntwortenLöschen