Hozzávalók:
1 nagy vagy két kisebb édeskömény vékony szeletekre vágva
1 burgonya apró kockákra vágva
1 fokhagyma gerezd apróra vágva
2 EK olivaolaj
8 dl húsle
2 dl tejszín
3 EK Pernod / ánizzsal ízesített pálinka /
só, bors
2 TK currypor
1/2 TK friss gyömbér reszelve
cayennebors
Olajban kicsit dinsztelni a fokhagymát, burgonyát és az édesköményt. Felönteni húslével és a pálinkával. Hozzáadni a gyömbért és a curryport, majd puhára főzni. Mielőtt kész lenne, beletenni a tejszínt. Cayenneborssal, sóval és borssal ízesíteni. Turmixolni, majd tányérokba elosztani. Édeskömény apróra vágott leveleivel megszórni. /levele olyan mint a kaporé, csak ennek anízsos íze van/
Montag, 15. Februar 2010
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen