Ezt a gyönyörűséget a születésnapomra készítette a férjem. Irigy is vagyok, mert ez tényleg tökéletes lett, Jamie Oliverrel vetekszik. Az ízléses tálalás viszont Steffi lányom műve.
Hozzávalók:
40 dkg tonhal / sushi minőségű /
2-3 EK szójaszósz
1 EK szezámolaj
fleur de sel /só/
Halat szójaszószban egy órát pácolni. Utána konyhai papirral szárazra törölni. Szezámolajjal bekenni és egy nagyon forró vas serpenyőben addig sütni, míg a külső oldalai szint kapnak / kb. 2 perc/, felvágni és sózni. Tányérra sült paprikát tenni, rá a halat és mellé salátát.
Montag, 22. Februar 2010
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Boldog születésnapot kívánok itt is nagyon sok szeretettel!
AntwortenLöschen