Donnerstag, 25. Februar 2010

Garnéla roston pasztinák pürével és pirított serrano sonkával

Hozzávalók:

garnéla
serrano sonka
olivaolaj

Pasztinák püré: 1 kg pasztinák tisztítva, kockákra vágva
                          1 vaniliarúd
                          1 rúd fahéj
                            vaj
                            tejszín
                            só

Pasztinákot vaniliával, fahéjjal, kevés sóval lassan megfőzni. Leszűrni, turmixolni majd olvasztott vajjal és tejszínnel összekeverni.

Serrano sonkát forró olajban megpirítani. majd ebben a serpenyőben a garnélát rózsaszínűre sütni.
Lehet tányéron vagy kanalakon tálalni.

A receptet az http://igenyesszakacs.blog.hu oldalon találtam.

1 Kommentar:

  1. Nagyon szeretem a paszternákot sütve. Vaníliával, fahéjjal még soha nem készítettem, de kipróbálom majd:)

    AntwortenLöschen

Related Posts with Thumbnails