Montag, 27. Januar 2014

Pisztáciás hokkaidó tök tiramisu























Hozzávalók:

40 dkg hokkaido tök
1 dl friss narancslé
4 ek citromlé
7,5 dkg cukor
1 tojássárgája
20 dkg mascarpone
6 dkg pisztácia
4 babapiskóta
4 ek narancslikör
pisztácia a díszitéshez

A tököt apróra kockára vágni, narancslével, citromlével és a cukorral puhára főzni. Mixelni majd hülni hagyni. Tojássárgáját a maradék cukorral habosra keverni majd a mascarponét belekeverni. Poharakba a pisztáciát tenni, rá a tökpürét majd az  apróra  törött babapiskotát. Ezt meglocsolni a likörrel, majd befedni a mascarponés krémmel és apróra vágott pisztáciával.

eatsmarter.de receptje alapján készült


1 Kommentar:

  1. Kedves webmester,

    Észrevettük, hogy nagyon finom receptek találhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, www.mytaste.hu ahol a felhasználók válogathatnak több mint 115 000 összegyűjtött recept közül. Az oldalon szintén található egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a receptek elejét, melyeket a felhasználók ezután könnyen megtalálják a keresőnk segítségével. Ám a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra, tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

    Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalálhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

    Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szívesen segítünk bármivel.

    Üdvözlettel,
    Tünde
    info@mytaste.hu

    AntwortenLöschen

Related Posts with Thumbnails