Samstag, 23. Februar 2013

Csirkemell és garnélarák curry mártással és tagliatellével


















Hozzávalók:

40 dkg csirkemellfilé
12 nyers tisztított garnélarák
40 dkg tagliatelle
1  nagy vagy két kicsi cukkini
1 nagy kaliforniai paprika
15 dkg friss ananász kockára vágva
2 ek currypor
3 dl tejfől
1 dl csirkelé
frissen örőlt bors, só
4 ek olivaolaj 

Filét csíkokra, cukkinit és a paprikát kis kockákra vágni. Olajban először megsütni a csirkemellcsíkokat majd a rákot. Tányérra szedni és sózni, borsozni  Cukkinit, paprikát és az ananászt együtt sütni és azokat is kivenni a serpenyőből. A csirkelét, tejfölt és a curryt felmelegíteni de nem forralni. Visszatenni a sült hozzávalókat és taglietellével tálalni.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Related Posts with Thumbnails