Hozzávalók:
50 dkg spagetti al dentere főzve
20 dkg spanyol chorizo
1 fokhagyma gerezd apróra vágva
4 nagyon friss tojás (nem csak a tojássárgája!!!!)
10 dkg parmezán reszelve
1,5 dl tejszín
1 kis csokor petrezselyem nem túl apróra vágva
frissen örőlt bors, só
1 EK olaj
Chorizo héját lehúzni, karikákra vágnii. Olajban a fokhagymát dinsztelni, beletenni a chorizot és 2-3 percig sütni. Tojásokat tejszínnel összekeverni, majd parmezánt, petrezselymet és a chorizot belekeverni. Sóval és friisen örőlt borssal izesíteni. Tésztát leszűrni és összekeverni a tojásos keverékkel. Végül parmezánt reszelni rá és petrezselyemmel megszórni.
Montag, 12. April 2010
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen