Donnerstag, 15. April 2010

Édes avocadókrém

2 EK fenyőmag pirítva
2 narancs
2 érett avocadó
2 tojásfehérje
pici só
4-5 EK cukor
2 csomag vaniliás cukor

Narancsot cikkekre szedni, hártyát leszedni, közben kicsurgott levével együtt összekeverni. Avocádót felezni, magját kivenni és a húsát kikanalazni. 2 EK narancslét (ami a filézés közben kicsöpögött) avocádóval finomra turmixolni. Tojásfehérjéket pici sóval kemény habbá verni, közben a cukrot, vaniliás cukrot hozzáaadni és még pár percig  tovább verni. Fehérjét óvatosan összekeverni és poharakba elosztani. Megszórni fenyőmaggal és a narancs szelettel tálalni.

Für jeden Tag cimű újságból készült.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Related Posts with Thumbnails