Annyit változtattam rajta, hogy víz helyett zöldéglevet tettem bele.
Hozzávalók:
400 gr konzervlencse lecsöpögtetve
3 szál sárgarépa apró kockára vágva
1 hagyma apróra kockákra vágva
1 gerezd fokhagyma apróra vágva
4 friss paradicsom kisebb kockára vágva
kakukkfű, zsálya, oregáno
só, frissen őrölt bors
5 dl zöldséglé
balzsamecet
parmezán
Olajban kicsit megpirítani a hagymát, majd hozzáadni a sárgarépát és a fokhagymát. 1-2 percig együtt pirítani, majd a paradicsomot beletenni. Fűszerekkel ízesíteni és kb. fél órát főzni. Zöldséglevet és a lencsét hozzáaadni, majd még kb. 20 percet főzni . Balzsamecettel és parmezánnal tálalni.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen