Hozzávalók:
8 dkg chorizo 1/2 cm-es kockákra vágva
20 dkg piros szinű paprika kockákra vágva
2 fokhagyma apróra vágva
1 hagyma apróra vágva
1 konzerv csicseriborsó ( 40 dkg)
4 csontos sertéskaraj
só, bors
1/2 TK paprikapor
3 EK konyak
2 dl húslé
4 EK olivaolaj
petrezselyem durvára vágva
Karaj zsíros részénel párszor bevágni. Sóval, borssal és paprikaporral megszórni. 2 EK olajat felforrósítani, erős tüzön a karaj mindkét oldalát 5 percig sütni. Tűzálló tálba tenni és 80 fokos sütőben készre párolni. Maradék olajban hagymát, fokhagymát és a chorizot megpárolni. Paprikát, csicseriborsót, konyakot, és a húslét beletenni, sóval, borssal izesíteni. Pár percig összefőzni, majd beletenni a petrezselymet. Karajjal tálalni.
Montag, 26. April 2010
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen