Juan Mari Arzak Spanyolország egyik legjobb szakácsa, San Sebastianban van étterme. Ezt a receptet tőle tanultam.
Hozzávalók:
4 tojás
2 szelet füstölt sonka /serrano/
petrezselyem apróra vágva
só, bors
Négy négyzet alakú, átlátszó fóliával ki kell bélelni a poharakat, majd el kell osztani benne a felkockázott sonkát, petrezselymet, sót, borsot, végül ebbe a "pácba" egy-egy egész tojást bele kell ütni. A fóliákat szorosan összekötni, majd fakanálra lógatni. Forró vízben kb. 4 percig főzni, de úgy, hogy a tojások ne érjenek a lábas aljára.Vegül kicsomózni a fóliákat és tányérra tenni. Kenyérrel tálalni.
Dienstag, 12. Januar 2010
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen