Dienstag, 26. Januar 2010

Keménytojás pizzaiolia


















Hozzávalók:

8 keményre főtt tojás
1 EK olivaolaj
1 kis hagyma apróra vágva
1 gerezd fokhagyma apróra vágva
1 nagy dobozos paradicsom levével együtt
1 TK cukor, só
1 EK kapribogyó
2 EK petrezselyem apróra vágva
oregánó, bors, só, cayennebors


Hagymát, fokhagymát olajban megdinsztelni. Paradicsomot kicsit felvágni és a lével együtt hozzáadni. Felére elfőzni, majd turmixolni. Végül a kapribogyót és a petrezselymet beletenni. Sóval, borssal, oregánóval, cayennel ízesíteni. Tojásokat felezni, paradicsomszószt elosztani a tányérokra, majd ráhelyezni a felezett tojásokat. Végül azt is cayennel megszórni.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Related Posts with Thumbnails