Hozzávalók:
4 újhagyma felkarikazva
20 dkg rukkola apróra vágva
2 EK vaj
1 dl száraz fehérbor
6 dl zöldséglé
3 EK joghurt
6 EK narancslé
3 EK citromlé
5 EK tejszin
só, cayanne bors
4 toast kenyér
kaviár
Hagymát, rukkolát apróra felvágni és 1 EK vajban 2-3 percig dinsztelni. Bort és a zöldséglevet hozzáadni és lassú tüzön 10 percig főzni. Tejszint, joghurtot, citromlét, narancslét beletenni és turmixolni. Sóval es borssal ízesíteni. Kenyereket toast sütőben megpirítani, megvajazni, majd kaviárt rátenni. Lehet a levesbe, vagy mellé is tálalni.
Montag, 18. Januar 2010
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen