Montag, 18. Januar 2010

Rukkola leves kaviárral


Hozzávalók:


4 újhagyma felkarikazva
20 dkg rukkola apróra vágva
2 EK vaj
1 dl  száraz fehérbor
6  dl zöldséglé
3 EK joghurt
6 EK  narancslé
3 EK citromlé
5 EK tejszin
só, cayanne bors
4 toast kenyér
kaviár


Hagymát, rukkolát apróra felvágni és 1 EK vajban 2-3 percig dinsztelni. Bort és a zöldséglevet hozzáadni és lassú tüzön 10 percig főzni. Tejszint, joghurtot, citromlét, narancslét beletenni és turmixolni. Sóval es borssal ízesíteni. Kenyereket toast sütőben megpirítani, megvajazni, majd kaviárt rátenni. Lehet a levesbe, vagy mellé is tálalni.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Related Posts with Thumbnails