Hozzávalók:
15 dkg babapiskota darálva
15 dkg vaj
4 limette + 1 diszítéshez
12 dkg porcukor /ízlés szerint lehet többet is/
25 dkg túró /Lildl-s/
25 dkg mascarpone
25 dkg philadelfia sajtkrém
4 es fél lap gelatine
kevés tej
Vajat kicsit felmelegíteni, piskótával összekeverni, majd tortaforma /24 cm/ aljára egyenletesen nyomkodni. Limettek levét porcukorral jól összekeverni, majd túrót,mascarponét, philadelfiát hozzáadni és krémessé keverni. Gelatint hideg vízben felpuhitani, kicsit felmelegített tejben felolvasztani, vegül a túrós keverékbe keverni. Kekszre önteni és egyenletesen elsimítani. 6 órára a jégszekrénybe tenni. Tálalas előtt vékony karikákra vágott limette-vel dísziteni.
Montag, 18. Januar 2010
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen