Hozzávalók:
1 üveg vagy dobozos őszibarack 425 ml / vagy mangó/
2 csomag vaniliáscukor
1 EK cukor
5 dkg habcsók
3 dl joghurt /ha van tejszines/
1 dl tejszin
Őszibarackot lecsöpögtetni, levét felfogni, 2 fél barackot félretenni. Többit 1 vaniliás cukorral, 3 EK lével és 1 EK cukorral összeturmixolni. A fél barackokat felszeletelni, habcsókokat összetörni.Tejszint keményre felverni és a habcsókkal, vaniliás cukorral meg a joghurttal óvatosan összekeverni. Őszibarack pürét 4 pohárba elosztani, rátenni a joghurtot, végül az őszibarack szeletekkel dísziteni.
Dienstag, 12. Januar 2010
Őszibarackos joghurt kehely
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen