Dienstag, 2. März 2010
Csirkemell carpaccio salátaágyon lucerna csírával
Hozzávalók:
40 dkg csirkemellfilé vékony szeletekre vágva
40 dkg vegyes saláta
6 champignon gomba vékony szeletekre vágva
12 koktél paradicsom felezve
lucerna csíra
6 EK olívaolaj
4 ek balzsam ecet
frissen őrölt bors
só
olaj
Ecetből, olajból, sóból, borsból dresszinget készíteni. Csirkét sózni, borsozni. Serpenyőt olajjal vékonyan bekenni, felforrósítani és pillanatok alatt a húst megsütni benne. Salátát, gombát, paradicsomot tányérokon elrendezni, ráhelyezni a csirkeszeleteket. Ráönteni a dresszinget majd megszórni lucerna csírával.
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen