Freitag, 12. März 2010

Karamellizált csirke

Hozzávalók:


4 csirkemellfilé kockákra vágva
1 EK olaj
2 gerezd fokhagyma apróra vágva
durvára őrölt bors
3 EK szójaszósz
3 EK barna cukor
1 EK kínai halszósz


Csirke kockákat az olajjal összekeverni. Serpenyőt (Wok) felforrósítani és a csirkét oldalanként 1-1 percig sütni. Közben a fokhagymát hozzáadni. Borssal megszórni, hozzákeverni a szójszószt. Lefedve alacsony hőfokon pár percig tovább sütni. Hőfokot emelni, cukrot beletenni és még 3-4 percig sütni. Végül a halszósszal ízesíteni.  Rizzsel tálalni.


Bill Granger: Bills open kitchen könyvéből

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Related Posts with Thumbnails