Samstag, 20. November 2010

Csirke chorizoval

Hozzávalók:

 

1 csirke tisztítva

30 dkg chorizo karikára vágva

1 kg burgonya hámozva, kockára vágva

1 csokor petrezselyem

2 gerezd fokhagyma apróra vágva

2 ek olivaolaj

2 bio citrom villával megszurkálva

tengeri só

frissen őrölt bors

 

Petrezselyem szárát apróra vágni, szárát félretenni. Citromot és a burgonyát 5 percig előfőzni. Csirke hasába tenni a petrezselyem szárát és a citromokat. Csirkét és a burgonyát sózni, borsozni. Sütőálló tálba tenni a burgonyát, chorizot megszórni petrezselyemmel és meglocsolni olivaolajjal. Rátenni a csirkét  és 220 fokra előmelegített sütőben kb. 1 1/2 órát sütni.

 

Das perfekte Promi Dinner

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Related Posts with Thumbnails