Hozzávalók:
50 dkg zöldspárga
2 EK hideg vaj kis darabokra vágva
citromlé
5 dl zöldséglé
2 dl tejszín
só, cayennebors
szerecsendió
Spárga fás részét letörni, 2 cm-es darabokra vágni. Zöldséglében megfőzni, 1/4 részét félretenni. Beleönteni a tejszínt és botmixerrel pürésiteni. Sóval, caynneborssal, szerecsendióval és kis citromlével izesíteni. Vajat adagonként hozzáadni, közben mixer segitségével habosítani. Tányérokba tenni a félretett spárga darabokat és ráönteni a levest.
50 dkg zöldspárga
2 EK hideg vaj kis darabokra vágva
citromlé
5 dl zöldséglé
2 dl tejszín
só, cayennebors
szerecsendió
Spárga fás részét letörni, 2 cm-es darabokra vágni. Zöldséglében megfőzni, 1/4 részét félretenni. Beleönteni a tejszínt és botmixerrel pürésiteni. Sóval, caynneborssal, szerecsendióval és kis citromlével izesíteni. Vajat adagonként hozzáadni, közben mixer segitségével habosítani. Tányérokba tenni a félretett spárga darabokat és ráönteni a levest.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen