Hozzávalók:
30 dkg bélszín vagy hátszín vékony csíkokra vagy lapokra vágva
zöldsaláta
20 dkg gomba szeletekre vágva
2 dkg vaj
1 EK olaj
só, frissen őrölt bors
2 EK Sherry ecet
2 EK Sherry
csipet cukor
3 EK olivaolaj
Vajat és az olajat felforrósiítani, benne a bélszínt pillanatok alatt megsütni. Kivenni, sóval, borssal megszórni. Húslét ecettel és Sherryvel felönteni, kicsit felfőzni. Cukorral, sóval és borssal izesíteni, hűlni hagyni. Utána hozzákeverni az olivaolajat. Salátára gombát tenni, rá a húst és meglocsolni a dresszinggel.
Lehet sertésszűzből is készíteni, ilyenkor a dresszinghez kevés koriandert is kell tenni.
Samstag, 15. Mai 2010
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen