Hozzávalók:
1 kg zöld spárga
só
pici cukor
50 ml fehérbor
60 gr liszt
30 ml víz
frissen őrölt bors
tojás fél fehérje, kemény habbá verve
liszt
olaj
hollandi mártás
1 keményre főzőtt tojás apróra vágva
snidling apróra vágva
Spárga fás részét letörni, tetszés szerinti nagyságúra vágni. Sós, cukros vízben al dentere főzni. Jól lecsöpögtetni. Bort, lisztet, vizet, sót, borsot simára keverni. A fehérjét óvatosan belekeverni. Spárgát először lisztbe forgatni, majd a fehérboros tésztába. Bő forró olajban aranysárgára sütni. Hollandi mártásba belekeverni a tojást és a snidlinget, majd a spárgával tálalni.
Montag, 10. Mai 2010
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen