Montag, 10. Mai 2010

Spárga kabátban tojásos hollandi mártással

Hozzávalók:

1 kg zöld spárga

pici cukor
50 ml fehérbor
60 gr liszt
30 ml víz
frissen őrölt bors
tojás fél fehérje, kemény habbá verve
liszt
olaj
hollandi mártás
1 keményre főzőtt tojás apróra vágva
snidling apróra vágva

Spárga fás részét letörni, tetszés szerinti nagyságúra vágni. Sós, cukros vízben al dentere főzni. Jól lecsöpögtetni. Bort, lisztet, vizet, sót, borsot simára keverni. A fehérjét óvatosan belekeverni. Spárgát először lisztbe forgatni, majd a fehérboros tésztába. Bő forró olajban aranysárgára sütni. Hollandi mártásba belekeverni a tojást és a snidlinget, majd a spárgával tálalni.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Related Posts with Thumbnails