Hozzávalók:
8 szelet borjúkaraj (lehet sertésből is készíteni)
1 hagyma (egészben)
1 húsleves kocka
só, bors
liszt
1 nagy ág rozmaring
4 zsályalevél
2 dl fehérbor
3 EK olivaolaj
2 kg burgonya vékony szeletekre vágva
Húsokat sózni, lisztbe forgatni és forró olajban átsütni. Tűzálló tálba tenni. Hús zsírját felönteni borral, beletenni a húsleves kockát, hagymát. Felforralni, sóval, borssal izesíteni. Húsra önteni a bort, beletenni a rozmaringot és a zsályát. Burgonya szeletekkel betakarni. Annyi vízzel felönteni, hogy félig ellepje. 180 fokon kb. 2 órát sütni.
Montag, 17. Mai 2010
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Ez volt a vasárnapi ebédünk! Hmmm... de finom! D
AntwortenLöschen