Hozzávalók:
4 csontos karaj (sertés vagy borjú)
2 EK liszt
1 tojás
só, frissen őrölt bors
4 dkg reszelt parmezán
2 EK zsemlemorzsa
2 dkg vaj
2 EK olivaolaj
1 dobozos paradicsom (800g) lé nélkül
fél csokor bazsalikom felvágva
1 mozzarella (15 dkg)
Tojást, sót, borsot összekeverni. Karajt először lisztbe forgatni, aztán a tojásba, végül a parmezán-morzsa keverékébe. Vajat olajjal felforrosítani, húst benne oldalanként 4-4 percig sütni. Tűzálló tálba tenni. Paradicsomot apróra vágni, húsra elosztani és a bazsalikommal megszórni. Sajtot 8 szeletre vágni és a húst befedni vele. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 15 percig sütni.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen