Hozzávalók:
16 dkg liszt
1 ek holland kakaópor
pici só
11,5 dkg puha vaj
5 dkg cukor
1ek vaniliás cukor
1 púpos ek nescafe (por)
5 dkg mandula darálva
4 dkg kandírozott cseresznye apróra vágva
porcukor
Lisztet, kakaót és a sót összekeverni. Vajat cukorral és a vanilás cukorral krémessé keverni. A lisztes kakaót, mandulát, kávét és a cseresznyét belekeverni. Kisebb golyókat formálni (kb. 17 gr) és 180 fokos sütőben kb. 18-20 percig sütni. Rácsra szedni és ha kihűlt porcukorral megszórni.
Chefkoch
Donnerstag, 8. Dezember 2011
Cappuccino cseppek
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Nagyon klassz aprósüti!
AntwortenLöschenViszem is a receptet:-))
Örülünk hogy tetszik:-)
AntwortenLöschen