Dienstag, 12. Oktober 2010
Thai currys csirke garnélával
Hozzávalók:
40 dkg csirkemell kockára vágva
12 garnéla pucolva, belezve
2-3 ek thai zöld curry (aki erősebben szereti annak többet)
4 dl kókusztej
1 ek thai halszósz
1 ek zöldcitromlé
1 piros szinű paprika kockára vágva
2 szál thai citromfű (nem a leveles)
2 ek olaj
Kókusztejet citromfűvel 10 percig főzni. Beletenni a curry pasztát, halszószt és összefőzni. Ezután kivenni a citromfüvet. Egy - egy evőkanál olajban külön-külön megsütni a csirkét és a garnélát (utóbbit rózsaszinűre). Paprikát egy-két percre beletenni a kókusztejbe (ropogós maradjon), majd a csirkét és a garnélát. Öszeforralni, citromlével izesíteni és rizzsel tálalni.
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen