Hozzávalók:
6 zselatinlap
5 dl görög joghurt
1 citrom leve
3 EK cukor
1 vaniliás cukor
két érett kaki
2 dl tejszin felverve
Zselatint 5 percre hideg vízbe tennni. Joghurtot, citromlét, cukrot, vaniliás cukrot összekeverni. 3 ek joghurtot gyenge tüzön felmelegíteni és a kinyomott zselatint benne felolvasztani. Többi joghurttal összekeverni és negyed órára hűtőbe tenni, addig míg a joghurt zselésedni kezd. Kaki húsát kanállal kivenni és turmixolni. A felvert tejszínt összekeverni a joghurttal. A joghurtot és a kaki pürét rétegezve a csokoládé kehelybe tenni.
Lecker.de
Csoki kelyhet már sokszor készítettem (Ritakonyhája segítségével), csak azzal a különbséggel, hogy amikor megszáradt, szilikon ecsettel rákentem a maradék csokoládét.
Sonntag, 24. Oktober 2010
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen