Dienstag, 5. Oktober 2010

Őszibarackpüré habgaluskával

Hozzávalók:

4 őszibarack (kb. 60 dkg) héjazva, magozva
4 EK zöldcitromlé
2 EK zöldcitrom reszelt héja
2 EK cukor (vagy  tetszés szerint több)

4 tojás fehérje
2 EK cukor
1 l tej
pici kurkuma
2 csomag vaniliás cukor

 

Őszibarackot citromlével, reszelt héjával, cukorral, kurkumával turmixolni. Poharakba elosztani és jól lehűteni. Fehérjét 2 EK cukorral kemény habbá verni. Két evőkanál segítségével gombócokat formálni és a vaniliás cukorral felforrt tejben mindkét oldalát egy-egy percig főzni. Püré tetejére tenni.

 

chefkoch

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Related Posts with Thumbnails