Hozzávalók:
12 darab közepes gombafej
25 dkg sertéscomb
1 kis fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
5 dkg füstölt szalonna
1 csokor petrezselyem
1 zöldpaprika
1 tojás
liszt, tojás és zsemlemorzsa a panírozáshoz
olaj
vegeta, majoranna, só, bors
Sertéshúst hagymával, szalonnával, petrezselyemmel, paprikával ledarálni.
Sót, borsot, majorannát, kis vegetát, tojást beletenni és jól összedolgozni. Megmosott és lecsepegtetett gombafejeket púposan megtölteni a töltelékkel, majd panirozni és kisütni. Tartármártással tálalni. Sikerkonyhák, sikerélmények cimű könyvben található, Vidám Szerzetesek receptje.
Sonntag, 5. September 2010
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen