Sonntag, 19. September 2010

Karajszeletek mustáros-mézes szósszal

Hozzávalók:

4 szelet csontos karaj
frissen őrölt bors, só, szerecsendió
2 EK olaj
4 EK méz
3 dl húslé
5 EK magos mustár
  
Karaj zsíros szélét bevágni, sóval, borssal bedörzsölni és szerecsendióval megszórni. Olajat felforrósítani és a húst oldalanként kb. 4-4 percig sütni. Tűzállló tálban 10 percre, 100 fokos sütőbe tenni. Hús zsírjába tenni a mézet, kicsit felhabosítani, majd a húslével felönteni. 3 percig főzni, majd beletenni a mustárt és sóval, borssal izesíteni.
Zöldbabbal és  burgonyapürével tálalni.

Viva

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Related Posts with Thumbnails