Samstag, 16. Februar 2013

Spagetti Napoletana

























Hozzávalók:

2 ek olivaolaj
2 hagyma apró kockára vágva
2 poréhagyma vékony  karikára vágva
2 fokhagyma gerezd apróra vágva
pici cukor
40 dkg koktél paradicsom felezve
4 dl szárasz fehérbor
1  nagy csokor bazsalikom
4  dl paradicsomszósz
4 dl tejszin
só, frissen örőlt bors
60 dkg spagetti

A hagymát kevés olajban dinsztelni, hozzáadni  először a porét majd a fokhagymát. Pici cukorral karamellizálni és beletenni a paradicsomot. Borral felönteni, sózni, borsozni. Hozzáadni a paradicsomszószt és belekeverni a tejszint. Spagettit sós vízben  al dentére főzni. Összekeverni a paradicsommal és megszórni az apróra vágott bazsalikommal.

Frank Rosin recept




Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Related Posts with Thumbnails