Mittwoch, 25. August 2010

Chorizo-val töltött gomba

Hozzávalók:

16 nagy gomba
1 hagyma apróra vágva
1 zöld paprika apróra vágva
petrezselyem apróra vágva
1 fokhagyma gerezd apróra vágva
25 dkg chorizo (spanyol kolbász) apróra vágva
frissen őrölt bors, só
1 EK olivaolaj

Gomba szárát letörni, majd apróra vágni. Olajban hagymát és a paprikát megpirítani. Beletenni a gomba szárát és addig dinsztelni, míg a lé nagy része elpárolog. Hozzáadni a chorizot és a fokhagymát, kb. 5 percig alacsony hőfokon sütni. Sózni, borsozni, és végül a petrezselymet belekeverni. Ezzel megtölteni a gombákat és 200 fokra előmelegített sütőben megsütni (kb. 10 perc).

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Related Posts with Thumbnails