Hozzávalók:
16 nagy gomba
1 hagyma apróra vágva
1 zöld paprika apróra vágva
petrezselyem apróra vágva
1 fokhagyma gerezd apróra vágva
25 dkg chorizo (spanyol kolbász) apróra vágva
frissen őrölt bors, só
1 EK olivaolaj
Gomba szárát letörni, majd apróra vágni. Olajban hagymát és a paprikát megpirítani. Beletenni a gomba szárát és addig dinsztelni, míg a lé nagy része elpárolog. Hozzáadni a chorizot és a fokhagymát, kb. 5 percig alacsony hőfokon sütni. Sózni, borsozni, és végül a petrezselymet belekeverni. Ezzel megtölteni a gombákat és 200 fokra előmelegített sütőben megsütni (kb. 10 perc).
Mittwoch, 25. August 2010
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen