Mittwoch, 25. August 2010

Avokádós sárgadinnye saláta garnélával

Hozzávalók:

1 dinnye (cantaloup)
2 avocadó
vegyes saláta
28 garnéla tisztítva, belezve
olivaolaj
1 schalotte hagyma apróra vágva
2 EK olivaolaj
1 EK Sherry ecet
só, bors, pici cukor
1,5 dl tejföl

Hagymát, tejfölt, 2 EK olajat, ecetet, cukrot, sót, borsot öszekeverni.
Dinnyét, avocadót hámozni, magjukat kivenni és szeletekre vágni. Garnélát kevés forró olajban oldalanként 1-2 percig sütni, míg rózsaszínű lesz.
Tányérra salátát tenni, köré rendezni az avocádót és a dinnyét. Rátenni a garnélát és tejföllel meglocsolni.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Related Posts with Thumbnails