Mittwoch, 25. August 2010

Csirkefalatok póréhagyma habbal és garnélával

Hozzávalók:
50 dkg csirkemell csont és bőr nélkül
só, frissen őrölt bors
2 EK vaj
2 póréhagyma, csak a fehér része
1 EK olivaolaj
1 dl húslé
szercsendió reszelve
1 fokhagyma összenyomva
1 dl tejföl
5 dkg cottage cheese vagy philadelphia krémsajt
főtt garnéla - annyi, ahány csirek kocka lesz

Csirkét vajban megsütni, kockákra vágni. Hagymát apróra vágni, majd olajban megdinsztelni. Beletennni a fokhagymát és felönteni húslével. Addig főzni, míg a lé elfő. Turmixolni, sóval, borssal, szerecsendióval izesíteni. Amikor kihűlt belekeverni a tejfölt és a sajtot. Csirke kockákra halmozni, végül egy-egy garnélát rátenni. Lehet nyers garnélából is készíteni, akkor azt előtte meg kell sütni.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Related Posts with Thumbnails