Sonntag, 6. Juni 2010

Rozmaringos karaj paprikával

Hozzávalók:
4 szelet csontos karaj szélei bevagdosva
1 piros szinű paprika csikokra vágva
1 zöld szinű paprika csikokra vágva
1 gerezd fokhagyma apróra vágva
1 pohár száraz fehérbor
1 EK Madeira bor
1 szál rozmaring
2 olivaolaj
frissen őrölt bors, só
1 EK olajban paprikákat 4-5 percig sütni, közben a fokhagymát beletenni. Sózni, borsozni majd kivenni a serpenyőből. 1 EK olajat felforrósítani, húst és a rozmaringot beletenni. Oldalanként 5-5 percig sütni. Sóval, borssal megszórni. Beleönteni a borokat és még egy-két percig fózni.  Paprikával tálalni.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Related Posts with Thumbnails