Hozzávalók:
vegyes zöldsaláta
1/2 piros chili apróra vágva (mag nélkül)
2 zöld citrom leve
1 tk méz
1/2 tk fügemustár
tengeri só, bors
4 ek olivaolaj
6 -7 dkg kecskesajt
2 avocado
A chilit 3 ek citromlével, mustárral, mézzel és sóval összekeverni. Sajtot villával összetörni és borssal, sóval ízesíteni. Avocádót felezni és a magját kivenni. A húsának egy részét kivenni és a bennemaradt részét citromlével bekenni és sózni, borsozni. Az avocado húsát és a sajtot simára keverni, ezzel az avocadokat megtölteni. 1 ek olajat teflon serpenyőben felforrósitani és az avocadokat a töltött felével lefelé 1-2 percig aranybarnára sütni.
A dresszinggel összekevert salátával együtt tányérra helyezni.
vegyes zöldsaláta
1/2 piros chili apróra vágva (mag nélkül)
2 zöld citrom leve
1 tk méz
1/2 tk fügemustár
tengeri só, bors
4 ek olivaolaj
6 -7 dkg kecskesajt
2 avocado
A chilit 3 ek citromlével, mustárral, mézzel és sóval összekeverni. Sajtot villával összetörni és borssal, sóval ízesíteni. Avocádót felezni és a magját kivenni. A húsának egy részét kivenni és a bennemaradt részét citromlével bekenni és sózni, borsozni. Az avocado húsát és a sajtot simára keverni, ezzel az avocadokat megtölteni. 1 ek olajat teflon serpenyőben felforrósitani és az avocadokat a töltött felével lefelé 1-2 percig aranybarnára sütni.
A dresszinggel összekevert salátával együtt tányérra helyezni.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen