Hozzávalók:
2,5 kg oldalas
2 dl ketchup
1/2 dl almaecet
1 dl almalé
172 dl szójaszósz
1 tk gyömbér por
2 tk barna cukor
1 dl méz
2 gerezd fokhagyma kinyomva
1/2 tk só
Tabasco
2 ek Worcester
1 ek Dijon mustár
1/2 tk paprika
2 tk örölt bors
Hozzávalókat (hús kivételével) összekeverni és 15 percig alacsony hőfokon főzni. Az oldalast adagokra vágni (kb. 3-4 csontonként). Egy nagy darab alufóliára tenni és a szósszal bekenni mindkét oldalát. Jól becsomagolni és a csontos felével lefelé sütőlapra tenni. 150 foko sütőben kb 2,5-3 órát sütni. 10 percre kivenni, majd kicsomagolni, a maradék szósszal bekenni. Pár percig grill alá tenni és ropogósra sütni.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen