Donnerstag, 4. Oktober 2012

Garnéla serpenyő "Caipirinha"

Hozzávalók:

12 zöldspárga
16 nyers garnéla tisztítva, belezve
6 ek olivaolaj
1 ek barna cukor
4 ek fehér rum
1 zöldcitrom leve
fél csokor snidling 
só, frissen őrölt bors

A spárga fás részét levágni, és ferdén kb másfél centiméteres szeletekre vágni. A tisztított garnélát spárga nagyságúra vágni. Az olajat felforrósítani és a garnélát benne egy percig sütni. Hozzáadni a spárgát és további négy percig sütni. Megszórni barna cukorral és karamellizálni. Fehér rumot és a citrom levét ráönteni. Végül a durvára vágott snidlinget belekeverni és azonnal tálalni.

Steffen Henssler receptje

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Related Posts with Thumbnails