Hozzávalók:
4 palacsinta
Töltelék:
1/2 kiló fehér szőlő hámozva
1 narancs reszelt héja
2 dkg vaj
1 ek porcukor
Mártás:
1 pohár vörösbor
2 fahéj
6 ek cukor
Mártáshoz a cukrot, fahéjat és a vörösbort felforralni és a felére elfőzni. A töltelékhez a vajat felmelegíteni, beletenni a narancs reszelt héját, cukrot és a hámozott szőlőt. Kicsit átsütni. A palacsintákat megtölteni, porcukorral megszórni és a mártással tálalni.
Karlos Arguińano
4 palacsinta
Töltelék:
1/2 kiló fehér szőlő hámozva
1 narancs reszelt héja
2 dkg vaj
1 ek porcukor
Mártás:
1 pohár vörösbor
2 fahéj
6 ek cukor
Mártáshoz a cukrot, fahéjat és a vörösbort felforralni és a felére elfőzni. A töltelékhez a vajat felmelegíteni, beletenni a narancs reszelt héját, cukrot és a hámozott szőlőt. Kicsit átsütni. A palacsintákat megtölteni, porcukorral megszórni és a mártással tálalni.
Karlos Arguińano
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen