Hozzávalók:
2 ek olivaolaj
2 fokhagymagerezd apróra vágva
1 hagyma apróra vágva
1/4 kk. köménypor
cayannebors
80 dkg főtt csicseriborsó
40 dkg spenót
15 dkg sült paprika
só, frissen őrölt bors
Olajban a hagymát, fokhagymát üvegesre dinsztelni. Hozzáaadni a csicseriborsót, izesíteni sóval, borssal, cayenneborssal és köménnyel. Belekeverni a spenótot és addig főzni, míg ősszeesik. Végül a csíkokra vágott paprikát hozzáaadni.
2 ek olivaolaj
2 fokhagymagerezd apróra vágva
1 hagyma apróra vágva
1/4 kk. köménypor
cayannebors
80 dkg főtt csicseriborsó
40 dkg spenót
15 dkg sült paprika
só, frissen őrölt bors
Olajban a hagymát, fokhagymát üvegesre dinsztelni. Hozzáaadni a csicseriborsót, izesíteni sóval, borssal, cayenneborssal és köménnyel. Belekeverni a spenótot és addig főzni, míg ősszeesik. Végül a csíkokra vágott paprikát hozzáaadni.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen