Samstag, 23. März 2013

Sült kecskesajt diós-mézes öntettel























Hozzávalók:

4 kecskesajt
4 ek olivaolaj
4-4 szál kakukkfű és rozmaring
6 dkg dió
zsemlemorzsa
2 zöldcitrom
2 ek méz
6 ek. dióolaj
fél csokor snidling
só, frissen örölt bors

A sajt egyik oldalát zsemlemorzsába forgatni. Forró olajban a fűszerekkel együtt mindkét oldalán két percig sütni. Elöször a panirozott oldalával kell kezdeni a sütést. Sajtnak belül folyósnak és puhának kell lennie. Diót apróra vágni és serpenyőben zsír nélkül megpíritani. Citromlét, mézet, dióolajat, apróra vágott snidlinget, sót, borsot összekeverni. Sajtot tányérra helyezni és meglocsolni a diós dresszinggel.

Steffen Henssler

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Related Posts with Thumbnails