Samstag, 2. März 2013

Gyömbéres sárgarépakrémleves chilivel és avokádóval




















Hozzávalók:

70 dkg sárgarépa hámozva és karikára vágva
1 kis hagyma apróra vágva
1 1/2 dkg gyömbér hámozva és  apróra vágva
1 bio zöldcitrom leve és reszelt héja
3 dkg vaj
só, bors
1 ek cukor
8 dl zöldséglé
1 avocadó
1,d dl tejföl
chili

Vajban hagymát, gyömbért és a sárgarépát megpíritani. Megszórni cukorral és hozzáönteni a zöldséglevet. Addig főzni míg a sárgarépa megpuhul. Citromlét a citrom reszelt héját és a tejfölt belekeverni. Turmixolni és sóval, borssal fűszerezni. Avocadót hámozni, magozni, kockákra vágni és a levesbe tenni.

chefkoch.de

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Related Posts with Thumbnails