Donnerstag, 28. März 2013

Parmezános spenótleves



















Hozzávalók:

1 nagy burgonya, hámozva  kisebb kockára vágva
2 ek olaj
1 gerezd fokhagyma apróra vágva
3 újhagyma  karikára vágva
3 ek fehér balsamico ecet
25 dkg mélyhütőtött spenót
4 dl zöldséglé
2,5 dl tejszin
3 ek parmezán reszelve
só, cayenne bors
parmezán forgács

A felmelegített olajban a burgonyát, hagymát, fokhagymát 2-3 percig kevergetve párolni. A spenótot, zöldséglét és a tejszint hozzáadni és kb. 10 percig főzni. Beletenni a balsamico ecetet és a parmezánt. Turmixolni és sóval cayenne borssal ízesiteni. Tányérokba elosztani és megszórni parmezán forgáccsal.

Lecker.de



Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Related Posts with Thumbnails