Dienstag, 21. August 2012

Tatár beefsteak parmezán chipsen

Hozzávalók:

40 dkg bélszín
10 db bazsalikom levél vékony csíkokra vágva
5 dkg apró kapribogyó
1 lilahagyma apróra vágva
só, bors

20 dkg parmezán

A bélszint apróra vágni, a hagymát forró vízzel leönteni, leszűrni és szárazra törölni. Bazsalikomot, kapribogyót, hagymát és a húst összekeverni, sóval borssal ízesíteni. Fagylalt adagoló kanállal gombócokat formálni, majd a hűtőbe tenni. Sütőlapra sütőpapírt helyezni, ráreszelni a parmezánt és 6-8 cm átmérőjű köröket formálni belőle. 160 fokra előmelegített sütőben kb. 5-7 percig sütni. Chipsre először bazsalikom levelet, majd a húsgombócot tenni.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Related Posts with Thumbnails