Hozzávalók:
5 dkg vaj
5 dkg liszt
1 dkg porcukor
2 tojásfehérje (közepes nagyságú)
25 dkg eper
1 tk szecsuáni bors
7,5 dkg cukor
A crackerhez a vajat langyosra melegíteni. Lisztet a porcukorral összekeverni. Fehérjét összekeverni az olvasztott vajjal és a lisztes porcukrot alaposan belekeverni. Lefedve fél órára hidegre tenni. Sütőlapra sütőpapírt tenni és rajta egynletesen elsimítani a masszát. Kevés szecsuáni borssal megszórni. A megpucolt epret nagyon vékony szeletekre vágni. A maradék borsot cukorral és 75 ml vízzel sziruppá főzni, majd hülni hagyni. Epret tányérra rendezni, vékonyan megkenni a sziruppal és crackerrel tálalni.
Küchengötter
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen