50 dkg csirkemell kockákra vágva
2 újhagyma apróra vágva
5 dkg mazsola
5 dkg vaj
30 dkg friss zöldborsó vagy mélyhűtött
2,5 dl csirkelé
2 ek Dijoni mustár
1,5 dl tejföl
1 tk curry por
só, frissen őrölt bors
Mazsolát langyos vízben 1 órát áztatni. Vajban a hagymát kicsit megdinsztelni, majd beletenni a csirke kockákat és megsütni. Kivenni és melegen tartani. Zöldborsót forró csirkelében blansírozni, majd kivenni és azt is melegen tartani. A lecsöpögtetett mazsolát a csirkelével felforralni. Mustárt és a curryt 2 ek csirkelével összekeverni, majd a tejföllel együtt a csirkelében kicsit elfőzni. Csirkét és hagymát beletenni és sóval, borssal izesíteni.
Meine Land Küche újságból készült
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen