Sonntag, 15. Mai 2011

Csirkemell pikáns mustár szósszal

50 dkg csirkemell kockákra vágva

2 újhagyma apróra vágva

5 dkg mazsola

5 dkg vaj

30 dkg friss zöldborsó vagy mélyhűtött

2,5 dl csirkelé

2 ek Dijoni mustár

1,5 dl tejföl

1 tk curry por

só, frissen őrölt bors

 

Mazsolát langyos vízben 1 órát áztatni. Vajban a hagymát kicsit megdinsztelni, majd beletenni a csirke kockákat és megsütni. Kivenni és melegen tartani. Zöldborsót forró csirkelében blansírozni, majd kivenni és azt is melegen tartani. A lecsöpögtetett mazsolát a csirkelével felforralni. Mustárt és a curryt 2 ek csirkelével összekeverni, majd a tejföllel együtt a csirkelében  kicsit elfőzni. Csirkét és hagymát beletenni és sóval, borssal izesíteni. 

 

Meine Land Küche újságból készült

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Related Posts with Thumbnails