Hozzávalók:
4 cikória
2 csirkemell csont nélkül
25 dkg babcsíra
1 ek szezámmag olaj nélkül pirítva
3/4 l csirkelé
1 babérlevél
1 tk szárított kakukkfü
só, bors
fehérborecet
A gőzölőt egy edénybe helyezni, amibe csirkelét, babérlevelet és kakukkfüvet tenni. A rácsra helyezni a csirkemellet amit előtte kicsit be kell olajozni. Vigyázni, hogy ne érjen a vízbe és addig gőzölni, míg megpuhul a hús Ezútán a húst csíkokra vágni, a cikóriát leveleire szedni. 1 csésze csirkelét a gőzölőből kivenni, hozzáadni sót, borsot és tetszés mennyiségű ecetet. A csirkét, cikóriát, szójababot összekeverni a dresszinggel. Tányérokba elosztani és megszórni szezámmaggal.
4 cikória
2 csirkemell csont nélkül
25 dkg babcsíra
1 ek szezámmag olaj nélkül pirítva
3/4 l csirkelé
1 babérlevél
1 tk szárított kakukkfü
só, bors
fehérborecet
A gőzölőt egy edénybe helyezni, amibe csirkelét, babérlevelet és kakukkfüvet tenni. A rácsra helyezni a csirkemellet amit előtte kicsit be kell olajozni. Vigyázni, hogy ne érjen a vízbe és addig gőzölni, míg megpuhul a hús Ezútán a húst csíkokra vágni, a cikóriát leveleire szedni. 1 csésze csirkelét a gőzölőből kivenni, hozzáadni sót, borsot és tetszés mennyiségű ecetet. A csirkét, cikóriát, szójababot összekeverni a dresszinggel. Tányérokba elosztani és megszórni szezámmaggal.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen