Hozzávalók:
30 dkg mélyhűtött zöldborsó
15 dkg kecskesajt
1 uborka
fél csokor menta
3 ek olivaolaj
1 tk méz
1tk mustár
1 bio citrom
só, bors
A zöldborsót forró vízbe tenni, benne felolvasztani, majd leszűrni. Uborkát hámozni, felezni és a belsejét kikaparni. Kisebb kockákra vágni. Összekeverni a borsót, uborkát és a mentát. Fél citrom héját lereszelni és az egész citrom levét kicsavarni. A dresszinghez összekeverni az olajat, citrom levét és héját, mustárt, sót és a borst. Belekeverni a zöldborsóba. Végül kecskesajt darabkákat tenni a tetejére.
30 dkg mélyhűtött zöldborsó
15 dkg kecskesajt
1 uborka
fél csokor menta
3 ek olivaolaj
1 tk méz
1tk mustár
1 bio citrom
só, bors
A zöldborsót forró vízbe tenni, benne felolvasztani, majd leszűrni. Uborkát hámozni, felezni és a belsejét kikaparni. Kisebb kockákra vágni. Összekeverni a borsót, uborkát és a mentát. Fél citrom héját lereszelni és az egész citrom levét kicsavarni. A dresszinghez összekeverni az olajat, citrom levét és héját, mustárt, sót és a borst. Belekeverni a zöldborsóba. Végül kecskesajt darabkákat tenni a tetejére.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen