Dienstag, 26. Juli 2011

Bruschetta avocadóval és mozzarellával

Hozzávalók:

 

fél baguette szeletelve

olivaolaj

2 gerezd fokhagyma

1 nagy érett avocadó

só, bors

2 ek citromlé

30 dkg mozzarella 

14 bazsalikomlevél

füstölt paprika por (spanyol)

Tengeri só

 

A baguette szeletek mindkét oldalát kevés olivaolajban aranybarnára pirítani. Az egyik oldalukat fokhagymával bedörzsölni. Avocadó húsát villával összetörni, citromlével,  frissel őrölt borssal és sóval összekeverni. Mozzarellát szeletekre vágni. Baguette szeleteket avokadó krémmel megkenni, rátenni a mozzarellát és a bazsalikomlevelet. Olivaolajjal meglocsolni, paprika porral és sóval megszórni.

 

essen&trinken újságból készült

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Related Posts with Thumbnails