Hozzávalók:
30 dkg kis kagyló tészta
1 kisebb uborka apró kockára vágva (héja nélkül) 40 dkg koktél paradicsom
negyedelve
3 gerezd fokhagyma
10 dkg kimagozott fekete olivabogyó negyedelve
2 ek snidling (metélőhagyma) apróra vágva
1 marék friss bazsalikom
tengeri só, frissen őrölt bors
4 ek bazsalikom ecet
7 ek olivaolaj
Forró sós vízbe beletenni a tésztát és a fokhagymát. Al dentére főzni,
leszűrni majd hideg vízzel leönteni. Paradicsomot, uborkát, bazsalikomot,
snidlinget, olivabogyót belekeverni. Ecetet, olajat, sót, borsot
összekeverni, majd a salátába keverni. Kicsit állni hagyni, hogy az ízek
összeérjenek.
Jamie Oliver receptje kicsit módosítva
Samstag, 30. Juni 2012
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen