Freitag, 12. April 2013

Szézámmagos csirke kesudióval és salátával


















30 dkg  vegyes zöldsaláta
16 koktélparadicsom felezve vagy negyedelve
5 dkg tökmag
10 dkg kesudió
6 ek olivaolaj
1/2 zöldcitrom leve
2 ek balzsamecet
1/2 tk mustár
1 nagy csirkemellfilé
2 ek szójaszósz
fél dió nagyságú gyömbér apróra vágva
só, bors


Ecetből, olajból, citromléből, sóból és borsból vinaigrettet késziteni. Csirkét csíkokra vágni, szójaszósszal és gyömbérrel marinálni. Szézámba forgatni és megsütni. A kesudiót zsíradék nélkül megpíritani. A zöldsalátát és a paradicsomot összekeverni a vinaigrettel. Rátenni a csirkecsíkokat, megszórni a kesudióval és a tökmaggal.

                    

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Related Posts with Thumbnails